dijous, 25 de març del 2021

El ladrón del rayo de Rick Riordan

 



Per Ramón Camps Roselló, Formació Professional Bàsica, Mecanització, FME 11B.

 

La història tracta d'un noi de 18 anys, fill de Posidó, que un dia al museu amb el seu col·legi, on de cop i volta és atacat per una fúria de l'infern. Des d'allà, la seva vida comença a canviar. La mare de Percy, Sally, acompanya al seu fill i al seu millor amic, en Grover, a un campament per mestissos. Pel camí, són atacats per un minotaure, i en Percy descobreix que el seu amic és meitat cabra meitat humà. A l'arribar al campament, com la mare de Percy no pot entrar, no es pot escapar del minotaure i aquest la "mata". Al veure això, el Percy s'enfada i el mata. Percy Jackson queda inconscient i es desperta al cap d'uns dies, quan descobreix que el seu millor amic és en realitat el seu protector. A el cap d'una estona, li expliquen que és el fill de Posidó.

Al campa-ment

apareix un enviat de Ades dient-li que vol el raig que li ha robat a Ceus però el no el té.

Així que té una missió  amb seu millor amic i una noia del campament anomenada Annabeth per recuperar el raig robat i recuperar a la seva mare.

4 comentaris:

  1. Viva Willyrex es mi idolo espero que tambien el tuyo Ramonario. <3

    ResponElimina
  2. ERES UN GENIO DE LA LITERATURA WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW. fe fascina

    ResponElimina
  3. se podria especificar algo mas del libro

    ResponElimina